Bemer in de Media

Wil je reageren op deze berichtenpagina's van onze medewerkers en relaties? Dat kan!  Vraag een persoonlijk account aan via de contactpagina. Met dat account kun je dan zelf berichten plaatsen en reageren op berichten.

Bemer op WK2017

Geplaatst 29 mrt. 2017 01:54 door Vasculair Therapie

Bemer Veterinair op WK2017Op dit moment zijn wij samen met onze partners de mogelijkheden aan het inventariseren om met onze producten op het WK2017 IJslandse Paarden aanwezig te zijn. De voorbereidingen zijn in volle gang.

Bemer in de Praktijk

Geplaatst 23 mrt. 2017 00:56 door Vasculair Therapie

Bemer in de Praktijk
Al suggereert de foto anders, wij blijven in onze nieuwe praktijk in Boekel met beide benen op de grond staan. Op 3 september 2017 houden wij een groot Bemer event op onze tweede volledig gemoderniseerde behandel locatie. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u presentaties en product demonstraties bijwonen, of deelnemen aan diverse inspirerende workshops onder deskundige begeleiding van onze therapeuten en diagnostisch medewerkers. Unieke gelegenheid ook, om kennis te maken met de Bemer Veterinair voor paarden en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Bemer voor huisdieren. In verband met de te verwachten grote interesse is het aantal toegangskaarten beperkt. Daarom werken we hard aan het online plaatsen van een inschrijf-formulier waar u zich van te voren kunt aanmelden. Ook gaan we op basis van uw aangegeven interesse, speciale focus-sessies inrichten waarin specifieke vragen rond de Bemer Producten aan de orde komen en worden besproken door ons team van specialisten. We zien u graag op 3 september 2017.

Wetenschappelijk Onderzocht

Geplaatst 31 jan. 2017 08:53 door Vasculair Therapie

VasculairTherapie, heeft samen met PolyMetric BV een double blind study uitgevoerd naar de effectiviteit van Bemer bij Rug-, Nek-, en Hoofdpijnklachten alsmede klachten als gevolg van post traumatische artrose. Het onderzoek heeft aangetoond dat op met name het herstel in een tijd-contingente behandeling, de fysische vasculaire therapie een duidelijk positief effect heeft. Natuurlijk is het door Bemer gepatenteerde Fysische Vasculaire Therapie signaal ook door gerenommeerde onderzoeksinstellingen uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. Voor meer informatie verwijzen we naar het document wat hieronder direct te openen is of the downloaden naar uw eigen computer, laptop of Smartbook.

Bemer Veterinair bij RSVCadans

Geplaatst 18 jan. 2017 13:24 door Vasculair Therapie

Onze Bemer Veterinair is in gebruik. Kijk voor meer informatie op onze nieuws-pagina van RSVCadans.nl

Bemer for You

Geplaatst 7 jan. 2017 07:55 door Vasculair Therapie

What Bemer can do for you...


1-5 of 5

Comments